Já si sem teda Kudlu ne studovala nijak podrobně, takže úplně nevím co je to "tohle".
Já jsem od zacatku psala o termix, o skutečné terapii (což není pokec u piva a nejsem si jistá že máte s Antheou představu o tom jak to skutečně vypadá) a o tom, že tu partner ani kamarádka nezastoupí, protože na to jako laici nemají (průpravu, odstup atd.).
A ji, myslím si, že člověk ne srovnaný sám se sebou a s nezpracovanymi traumaty si spolehlivé rozesere každý vztah, protože nakládá na partnera zodpovědnost a očekávání, které nemá šanci splnit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.