Mně to přijde celkem pochopitelné - nelze srovnávat vztah matka + malé dítě a matka + dospělé dítě. V dospělosti hodně záleží na povaze obou. Pokud si nesednou, nemusí to hned znamenat špatný vztah, když jsou schopni se respektovat. Horší je, když respekt z jedné či druhé strany chybí. Já mám svou mámu ráda, ale vycházet s ní v dobrém je někdy těžké. Bohužel i po třicítce má stále tendenci mě vychovávat a někdy se mi nelíbí, co implantuje dětem do hlavy. Navíc umí hodně podrývat sebevědomí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.