| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Margaret, mám synka 8,5 a dcerku 8 měs a upřímě - synek od narození přesně to, co ty píšeš! Byl to texaský masakr motorovou pilou tak do jeho cca 3 let, možná 2,5... to byly ty nejhorší roky - nefungovalo na něj nic, co fungovalo na ostatní děti, řval, nespal, navíc je to nežravec a cholerik po tatínkovi = smrtící kombinace! Byla jsem na něj více méně sama - 0 funkčních babiček, tatínek raději imrvére v práci, aby ten řev nemusel poslouchat...RD byla hodně špatná... taky proto takový věkový rozestup mezi mými dětmi....
Nicméně je hodně chytrý, takže spousta stresových situací byla způsobena jeho frustrací z toho, že mozek je dál než tělo - to bylo strašné jak pro něj, tak pro mě.... Teď je úžasný, miláček, zlatíčko, ale občas mě dohání do varu tím, jak chce být velký a chová se jako puberťák - občas ho to chytne a to bych fakt ~o~. Na pubertu jsem fakt zvědavá - to bude ještě zajímavý.

Oproti tomu mrňavka je za ODMĚNU - od malinkata strašně hodný miminko, který je furt v pohodě a téměř nepláče, krásně spinká, teď na 8 měs začíná jíst sama rukou a odmítá se nechat krmit - to u mlaďase neznám, toho jsem krmila snad ještě v 5-ti letech! když ji dám na nočník, vždycky se vyčurá~8~~d~ - fakt nechápu, jak jsem mohla porodit takhle odlišný děti!!! Holt ona je po mě, no~;)~s~
Zatím jsem s ní nezažila to, co u synka od prvních dnů - totální psychické i fyzické vyčerpání, které trvalo tak do jeho 4 let...

Takže podle mě nezáleží ani tak na věku dětí, jako spíš na povaze. Alespoň teda u mých dětí...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.