Mám doma roční dítě a ošklivě bojujeme s příkrmama. V roce jí pouze pár lžiček přesnídávky a křupky, vše ostatní tvrdošíjně odmítá. Pokud se mi náhodou povede propašovat lžičku masozel do pusy, ihned plive a vzteká se. Tři štědrovečerní večeři ovšem dostal ochutnat kapra s bramborovou kaší a světe div se jedl. Udělala jsem objev, pokud se jedná o normální, dospělácké, ochucené jídlo, tak jí bez problémů. Co teď, vydržet a trvat na dětské zdravé stravě bez soli, ovšem to znamená, že roční dítě je téměř výhradně na mlíku. Nebo dávat mírně upravené dospělácké jídlo a hlavně osolené jídlo?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.