V rozmezí posledních 7-mi dnů jsem byla několikrát v různých OC a musím říct,že v některých dnech se tam pomalu nedalo ani zaparkovat,jak tam bylo plno. V novinách i v televizi jsou reportáže o tom,jak lidi berou obchody útokem a o kolik procent se zvyšují obchodníkům tržby. Včera jsem v obchodě viděla,jak lidi vozí košíky narvané pyrotechnikou,což je velice zbytná věc v rozpočtu a kolem nás to už od mikuláše práská jak u Verdunu. Tak se ptám je to opravdu s tou krizí,tak horké,když lidi kupují takové kraviny a obchody jsou plné? Nebo je to jenm na vánoce,kdy se všichni urvou ze řetězu a pak zase budou skučet,že nemají?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.