To téma si pamatuji a mám z něj husí kůži. Čekám kdy někoho napadne seznam nezbytných věcí ten sepíše a chudí budou moci nakupovat jen podle tohoto seznamu. Pamatuji si Vánoce kdy jsem na tom byla fakt blbě a měla pocit, že si nezasloužím žádný dárek asi oblíbené sušenky za euro padesát. Mám pocit, že chytrolíni jako Sam mě do této pozice tlačí. Proto dávám bezdomovcům peníze a nenabízím rohlík protože i oni mají nárok rozhodnout se, že krabicové vino je zahřeje a nasytí líp nebo jim prostě dá na chvíli zapomenout
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.