| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj!
řeším očkování proti klíšťové encefalitidě u dětí (8 a 10 let). Internet mě zahltil nekonečným počtem informací. Loni jsem o tom mluvila s dětskou doktorkou, doporučila očkovat pouze v zimě, a že jsou dva typy vakcín, ale nepochopila jsem mezi nimi rozdíl.
Děti jsou přes léto hodně venku, děti jsou po mě, chytnou klíště kdekoli, kdykoli a uchytí se jim kamkoli (na koleno, zápěstí, palec!). Zatím nikdy neonemocněly, ale při tom počtu klíšťat co chytají, bych se raději trochu pojistila.
Jen se ve mě perou dvě zkušenosti. Jeden kamarád strávil s encefalitidou pár týdnů v nemocnici, část z toho v umělém spánku a dlouho se z toho dostával, druhý měl po očkování reakci, kdy skončil na pár týdnů v nemocnici a rok se léčil z následků.

Můžete mi, prosím, dát odkaz na nějakou rozumnou stránku, kde budou vysvětlena všechna rizika, typy vakcín, kdy očkovat atd. Případně osobní zkušenosti s negativní reakcí na očkování či jakékoli užitečné informace.
Děkuju!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.