Leni, buď to můžou být třídenní teploty, kdy dítě 3 dny má teploty/horečky a pak jako když utne.. případně pátá nebo šestá nemoc, pokud by se k tomu osypal.. no anebo cokoliv jiného
Petr byl ráno ve školce omluvit děti.. přivezl Ellence dáek k vánocům.. a od paní ředitelky se dozvěděl, že je ve školce druhá vlna streptokoka a děti opět začínají odpadávat.. tak ho ihned přešel dotaz jestli ybsme tam Ellí nemohli dát
stačí mi jedny neštovice, nepotřebuji k tomu ještě nějakýho koka...
tajně doufám, že Ellí ty neštovice bude mít co nejdřív.. při představě měsíce s jedním a měsíce s druhým...
Týna je pěknej otesánek
ale včera už to přehnala nejspíš s tou svojí nenažraností a to korigujeme čajem, aby nechtěla mléko fakt brzy.. každopádně si dala druhou véču, odpadla tak jako vždycky, okříhla si ale jen sporadicky a taky se pak v postýlce pěkně
komplet jsem slíknula postýlku, Týnu, tu jsem i umyla... měla jsem jí an ruce, páč se tvářila, že jako vyspáno a vo co jako amtce jde?! v půlnoci usnula.. tak jsem šla spát taky, při představě 3 probděné noci mě začínalo být mdlo... a mládě spalo až do 6, najedla se a spala do půl 10...
chvála bohu za pohádky a chápající starší děti, kteří si i tu snídani udělali
jsem jako znovuzrozená