tak nasi tatkove nam vzdy kdyz mrzlo, udelli led n hristi pred barakem. a tam jsem vsichni bruslili a hrali hokej. na bazen to bylo 10 min. pesky, a mamka s nama chodila obcas, od 11 .let sami. na koupaliste letni s nama chodila kdyz jsem byli Doma, ale my skoro nebyli, cele dva mesice jsem byli v tahu. lyze obcas v zime, ale nasi v restauraci pod kopcem a my s brachou zkouseli sjizdet. nebo me vyslala s kamoskou co lyzovala dobre na vikedny do Tater. venovala se nam hodne urcite ty prvni roky, o vikendech a prazdninach
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.