Chtěla jsem všem značně opožděně popřát dobrý a hlavně zdravý rok
a teď koukám na Lucku.
Myslela jsem, že už je líp a ono naopak
, jak to, že doktoři netuší, co to je? Nic zvláštního neobjevili? Předpokládám, že už dělali veškerá vyšetření i ty nepříjemné gastro- a kolonoskopie...
Lucko, mooooooc držím palce, ať se to konečně zjistí, co ti je a aby ti bylo co nejdřív zase dobře.
~x
Jani, tak ještě neštovice, také se to užíváte.
U nás ve školce jsou kromě jednoho oddělení ve všech třídách, tak jsem zvědavá, co Tobi, neměl by teoreticky nic chytit, protože je očkovaný a ty reakce byly dost šílené, mudra říkala, že si je v podstatě prodělal. A Týna bude mít brzy pořádné rozměry jako sourozenci, když tak hezky baští, ne?
CoMo, ale ty nemáš žádné tělísko nebo jo? Já měla v poslední době po vysazení HA dost bolestivou ovulaci, bylo to o dost horší než MS, ze začátku jsem si myslela, že mám zánět močáku nebo něco podobného, tělísko jsem tedy měla, nevím, jestli to s tím souvisí. Bohužel nic neporadím, mně se to vyřešilo jaksi "samo", ale v mých stopách určitě jít nechceš, zavolala bych na gyndu, jestli se to dá nějak řešit.
Naďo, máš můj obdiv
, já bych učit nemohla. Občas tedy zírám, jak vypadají sešity naší pubošky, to by za nás neprošlo ani náhodou.
Lenulko, jak je Adámkovi?
Koukala jsem na přáníčka - krásná všechna.
Naty a Vika jsou fakt slečny
, no jo, miminka už nemáme - tedy kromě Jany.
Tak já jdu něco dělat, všechny zdravím a Luci, na tebe moc myslím.