Ta učitelka v MŠ by měla mít mnohem víc. Zajímavé. Mohla by uvést, kolik by si podle tebe měla vydělat učitelka v MŠ a OA na VŠ. Předpokládejme průměrný hrubý měsíční plat v ekonomice 25 kKč, tj. pokud přisoudíš učitelce třeba 50 kKč, budou někde muset pracovat tři lidé za 16 - to ať se nedostaneme od ekonomické reality ke zbožným přáním. Já zrovna OA na VŠ jsem a nijak by mě nepopuzovalo, kdyby učitelky na MŠ měly vyšší plat. Přirozený běh světa je ovšem takový, že ho nemají. Žádné zaslouží nezaslouží, ale nabídka a poptávka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.