| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Naše děti mají taky kroužky, já proti nim nic nemám. Ale když to vezmu zpětně - vyrostla jsem ve věžáku, kde bylo 13 pater. Všechny děti lítaly venku spolu, nepamatuji si, že by některé dítě zůstávalo doma, protože se nezabaví. Takhle ty děti vyrůstaly a zábavu si našly, protože jim nikdo žádnou jinou nehledal. Samozřejmě byly děti, které chodily někam na tenis, plavání nebo klavír, ale když si je vybavím, tak to byly děti, které by si zábavu našly i tak, dělaly by prostě něco jiného - nedělaly ten tenis proto, že by se jinak nezabavily, ale proto, že měly k tomu nějaké předpoklady.

Beru to všeobecně - že s tím souhlasím. Když je dítěti plánovaný každý den a zná dny jen podle toho, že dnes je pondělí, protože je tenis, zítra úterý, protože mám výtvarku, tak to moc prostoru na dělání si věcí po svém prostě nedává...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.