potřebuji sehnat pronájem bytu 3+1 v Brně pro partu řemeslníků /3 - 6 osob/, kteří mají oblast zájmu v centru Brna - práci. Jedná se o cca dobu pronájmu necelý rok - tzn. zhruba do listopadu.
A já potřebuji vědět: - v jaké lokalitě hledat, jaká je doba dojezdu do centra z různých částí Brna? Z některé části Brna jezdí třeba jen úředníci na 8h a způsobují zácpu :)... Dá se vůbec v Brně sehnat pronájem na takto krátkou dobu? Pronajme někdo byt řemeslníkům? Jakou cenu si mám představit? Na inzerátech jsem viděla cca 12 000kč/měsíc + energie. Popř. máte někdo dobrou zkušenost i s realitní kanceláří? Poradíte někdo prosím? Díky :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.