| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

zajímalo by mě, jak často myjete auto - hlavně zvenku, ale i zevnitř. Využíváte myčky u čerpacích stanic nebo myjete svépomocí?

Ptám se takto blbě, protože máme buď extrémně se špinící auto nebo jsme prasátka~:-D , ale jak jsem ohlížela naše auto na parkovišti u hyper-super, tak jsme ho měli z okolní minimálně stovky aut prostě nejšpinavější. takový ten šedý nános na spodní části dveří, zadek v podstatě celý špinavý (že se nedá ani zavřít kufr, abych si neušpinila ruku). Přes zadní okno skoro nevidím, protože nám někdo urval stěrač, takže to očistím jen ručně (a stačí se jednou projet po mokré cestě a zase nevidím).

bydlíme na vesnici, parkujeme venku na dvoře (štěrko-tráva).

tak by mě fakt zajímalo, jak často majitelé aut svá auta myjí ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.