| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Poslední měsíce se mi už několikrát podařilo zablokovat žebro. Mám tušení, že se to stává když v noci přijde za námi do postele dcera a já spím pak celou noc na jednom boku. Ráno nemůžu vstát,spíš ani dospat. Fungovat můžu, jen při některých pohhybech je to prudká ostrá bolest. Do zadu si nevidím,ale podle partnera mám předposlední žebro vyskočené ven a nahodit zpátky se nám to nedaří. Většinou to pár dní přetrpím a pak se to při nějakém nečekaném pohybu křupne a je zase klid. Nemáte někdo zkušenost nebo tip na cvik, jak si žebro nahodit zpět??? Za poslední čtvrtletí je to už asi po třetí. Na záda cvičím pravidelně SM systém, bederní páteř se mi hodně zlepšila,ale holt ten zbytek ještě není úplně v pořádku a bude tam nějaká svalová dysbalance~d~ Děkuju ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.