Já jsem doma teď už čtvrtý rok a druhý rok trochu aktivnějši zase koukám po nabídkách. To znamená, že mám neustále otevřené stránky ÚP a prace.cz a ucitelskenoviny.cz a sleduju. Za celou dobu se tam nevyskytla jediná nabídka odpovídající mé kvalifikaci - aprobaci. A za posledního půl roku je i minimum učitelských nabídek.
Loni ja jaře jsem obeslala všechny dostupné ZŠ a SŠ (do 20 km) a u většiny zůstala bez odpovědi. Tam, kde odpověděli, psali, že pro mě místo nemají.
Kdybych práci potřebovala hodně moc, tak při dojíždění dál (tak 30 - 50 km) bych našla nějaké to vychovatelství a asistenta pedagoga (ale při dojíždění nad 20 km člověk vydělává jen na dopravu). Je docela dost nabídek pro učitelky prvního stupně, ale tam mě doteď kvůli novému zákonu nechtěli. Teď už bych měla šanci, ale zase při studiu dvou oborů současně bych do toho nešla a počkám, až alespoň jednu školu dokončím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.