| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já to měl stížený pobytem na jipce a tak, ale řekněme, že už tak na konci druhého dne jsem u prvního syna měla nakoukáno vcelku zdatně a u kluků sem je ke konci druhého dne už byla schopná rozeznat i podle hlasu. vcelku bezpečně sem poznala, kdo z nich řve při píchání patičky nebo se budí v noci na observaci, obličejíčky sem měla taky nakoukaný dobře.
já si spíš dokážu představit, že to bylo tak, jak se to např. dělá v horním patře porodnice v hk. tam si maminka doveze dítko při propouštění sestřičce do ,,oblékárny,, spolu s oblečením a autosedačkou a ta ho tam obléká. pokud se jí tam sešlo vícero dětí, stát se to mohlo, ač po nás sestra chtěla, abychom si při převzetí už oblečeného dítěte ještě hrábli po pacině a zkontrolovali páseček. mě to vyhovovalo, já během toho oblékání ještě oběhla sestry s bonboniérou a rozloučila se, ale u kluků na spodním patře už oblékárna není a sestra obléká na pokoji s maminkou. je tam samozřejmě možnost, aby si maminka oblékla mimčo sama, já razím teorii, že když je někdo ochotný to udělat za mě, já se bránit nebudu, já si toho doma ještě užiju do sytosti~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.