| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak já u svých synů nějak podobu s jedním či druhým rodičem nehledala ani zpočátku nenašla. Ale vždy jsem své děti bezpečně poznala - i podle drobných odlišností, velikosti, vlásků apod. (tři červené tečky na nosánku :-) ) Samozřejmě - nejdřív jsem s tím svým dítětem musela být v kontaktu, abych si ho mohla prohlédnout. Stačí pár minut. Nikdo nemůže tušit, jak bude vypadat jeho narozené dítě.. si teda myslím, že to žádná matka nedokáže.
Na druhou stranu musím ale dodat, že jsem pracovala téměř rok v porodnici na novorozeneckém a všechny ty (cizí)děti mi přišly jiné, něčím specifické, a poznala bych je podle příjmení co měly zapsané v papírech.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.