Promiň, ale v čem si pomůže? Holka dodělávající si VOŠ sice nebude mít asi tak dlouhou praxi jako Terapeutka, ale určitě nebude nekvalifikovaná. Navíc je naštvaná (což chápu), ale na druhou stranu k ničemu nelegálnímu nedošlo a taky mi její příspěvek zní dost nevěrohodně. Aby nedostudovaná holka dělala vedoucí kolektivu se mi nezdá. vždyď i další vyšší nadřízení jsou zodpovědní za výsledky. Místa pro známe se samozřejmě dělají, to je jasné, to nepopírám, ale přijde mi toto celé trochu nafouknuté.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.