Jentak ale to je nesmysl. Jaký krucifix strach z bolesti??? Jako když dostaneš jednu přes papulu, tak o tom za 30 vteřin nevíš - pokud ti ji nedá vysloužilej boxer že. Podívej, ne mě třeba poslední facule v těch 18-ti zapůsobila vysloveně výchovně, tak, že jsem se probrala, že jsem prostě věděla, co jsem udělala blbě, že měla mamka strašnej strach, takže už jsem to nikdy neopakovala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.