| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
"projíždím rychlíkem", nějak jsem "mimo". Asi jsem vám nepsala, že se manžel dal na študie a holky musím vám napsat, že si připadám, že musím mít 4 ruce, 4 nohy a minimálně 2 hlavy - ne ty bych potřebovala tak minimálně 3. Je toho prostě moc a manžel sice pomáhá, ale duševně je mimo, kéž by ty všechny zkoušky dal a my zase chvíli žili "normálně"!!!

Toť od nás a teď rychlé dočtení.

Luc, holka moje, na tebe moc myslím, máš blbý období, ale věřím, že brzy bude líp. Až budeš mít chuť psát, tak se vypiš, třeba do deníčků..... držím ti pěsti, ať je vše zase brzy ve "starých kolejích" !

Como, ahojda, zdravím lazaret, teda, ty taky válčích s chorobama ~d~

Jane, nechápu jak zvládáš s dětmi znovu pracovat? Kdo hlídá děti a ty nekojíš? Taky koukám že jedeš na 200% !

Jitu, prosím tě, tebe jsem se chtěla zeptat, jak často máte mazat Protopicem? Já z toho mám také smíšené pocity, také ho mám předepsaný, mám mazat 2x týdně.....

No a dvojčátka s nemocemi nezůstávají pozadu, jak tak koukám, Greo, drž se!

Já musím zaťukat, ale zatím se od vánoc všichni držíme....

Musím letět, je tu poptávka po večeři.....~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.