Já ne, já to nechápu. Ale na tom nezáleží. Pro mě je nepředstavitelná situace, že přijdu za šéfem, a řeknu "dostala jsem moc peněz, já nepracuju tak dobře" nebo "nepracuju tak, že si je zasloužím". To zní stejně jako "nestojím za to". Profesionalita jako blázen. Ale těžko soudit. Nevíme o jakou částku jde. Může to být tisícovka, a může to být dvacet tisíc. Tam se míra údivu, pravda, trochu liší
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.