Přidat odpověď
Ahoj holky! Hlasím, že žiju, z Eminy je budoucí prvňák a ze mě bude brzo mešuge úča :)))
Lucko drž se! Myslím na tebe.
Irčo ahojky! Holka už jsem si říkala, jestli ještě žiješ. Že by to bylo kvůli študentovi, to mě teda ani nenapadlo :)) Tak ať se tatík snaží a nosí samé jednušky :) Kristýna teď zatím úspěšně válčí se zimním semestrem na VŠ, ale je toho hodně (Ped. fakulta UJEP obor anglický jazyk a společenské vědy). Prča je, že jí ty společenské vědy jdou líp než angličtina, kvůli které tam šla. Holky jsou zatím taky OK, ale ráno Emča pokašlávala, tak uvidíme, dostala sirup a mazala do školky :))
Janino teda ty seš blázen, já vím, že jsou prachy potřeba, ale dyť ty si ty děti ani neužiješ. Máš aspoň výkonnou vrtuli v zadku? :)))) No seš mladá, tak to dáš, držím palce. A co ty vaše neštovice?
Sari ahoooj, hlásím, že Petšopáci jsou u nás stále v kurzu. Rozšířili jsme chovatelskou stanici o pár zvířátek, to u nás furt jede :) Takže ještě jednou moc díky!!! Doufám, že Tobík je pořád OK a Šárka také. My máme taky Cybex a nebyl s ní jediný problém, Emina je v ní krásně schovaná, takže myslím, že jí Petrušce taky později pořídíme, ale Petruš je cvrček a ještě v té svojí dlouho vydrží :)))
Greeo teda to je děsný, chudák Vika s tou teplotkou beruška. No a Natálka nemohla zůstat pozadu, že :D Snad se dají holčičky brzo do kupy a budou si zase užívat školičky.
Aničko na tebe jsme taky myslela, zápal plic teď řádil snad všude, už jste třetí, o kterých vím! Ať se bobískové brzy uzdraví a nahoď nějaké fotky nové! Kája roste jak z vody :)
Mám velkou radost, konečně nám potvrdili termín v Rakouském hotelu Pannonia (v Parndorfu. Máme už rok koupený voucher, ale buď se to nehodilo nám nebo jim a hle!!!! První prodloužený víkend v červnu odjíždím BEZ DĚTÍ, POUZE S MANŽELEM. Petr si plánuje výlety do Vídně a kola a já - já se těším, že to tam projím a prospím :D No teď jen, jak mu to něžně naznačit :)))
Mějte se famfárově a hlavně buďte zdraví!!!
Předchozí