Přidat odpověď
ahoj holky,
mne nic vazneho neni, jen prostecely prosinec mi nebylo nejak dobre, mela jsem porad prujem a bolesti zaludku. (kazde polknuti jidla a piti bolelo v zaludku)
Podvedome anichz bych chtela jsem kvuli tem bolestem zaludku prestavala jist a pit. Jednou jsem byla na pohotovosti, boleli mi i zada v oblasti ledvin, pak tyden doma, pak jsem sla tho 2.ledna nez jsem sla do prace za tetou do nemocnice, ze je mi porad zle. Jenze uz jsem skoro nedosla a tete jsem se tam skoro skacela. prijimali mne na JIP zcela dehydrovanou. po case zjistili i co mi bylo. REFLUX... nic strasnyho. Po 2dnech na kapackach mne zacali davat jidlo...suchary, dalsi den br.kasi a zase jsem mela prujem, tak zase bez jidla a uz mne dali umelou vyzivu, takze jsem znova pak zacinala na sucharech. Mezitim jsem dostala zanet zil do ruk, z te umele vyzivy.
Po 5ti dnech doma jsem prozvracela celou noc v patek a mela prujem cely patek, takze znova od sucharu zacim. a musim po 2dnech na sucharech, 2dny ryzova vyvar, pak pridat do vyvyru mrkev a trochu ryze.... do zblbnuti.
Uz vlastne 2 mesice poradne ani nevim co to je jidlo.
Dneska mne zase silene boli zada v oblasti ledvin a ty mam zkontrolovane a jsou v poradku, tak nevim.
Takze jsem na prisne diete, jist 7x denne, nestresovat se.... jeste mne nejake vysetreni ceka, ale to uz je jen doplnkove. Mam 10prasku denne a uz mi z toho hrabe, ktery kdy brat. Postupne to bude ale ubyvat, ale pry az za nekolik mesicu.
Za tyden v pondeli bych mela jit do prace, Kacka dneska rano kaslala, tak uuz jsm mirne ve stresu, ze bych po 3tydnech mela nastoupit a jestli lehne, tak nevim, co budu delat.
Tak papa, jdu dochystat snidane na zitrek
Předchozí