Cvicily jste jeji cviceni? Zhubly jste? Jak jste to zvladly? Ja cvicim 13 den 30 days shred a jsem nadsena. Zatim ubytek 2 cm v pase.3 pres bricho,2 pres boky a 2 pres stehna.Je to jako zazrak!!!! Musim uznat, ze je to tezke jak prase, ze jsem spocena jak dvere od chliva a ze nektere cviky nedam poctive ani kdybych se rozkarajela. Co jste cvicily po 30 days shred? Divala jsem se na FB a pomohlo to fakt vsem, co se do toho daly.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.