Jestliže oslavenec bývalou švagrovou nevyhodil, tak to asi udělat nechtěl a tvůj přítel se do toho neměl co míchat... Jak čtu znovu tvůj příspěvek - na místě jeho rodičů se nedivím, že ti vyčítají, že rozbití rodiny je tvoje vina - mě tak nějak nepřipadá normální vzít k sobě obyčejného spolužáka na byt.... hned poté co uteče po 20-ti letech od rodiny... Navíc by mě teda fakt zajímalo, co ho k tomuto kroku vedlo... zatím mi tvůj přítel připadá jako bezcharakterní trotl
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.