| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mandelinko, tohle není téma o ničem, spíš o podstatě - protože od nich máme.. všechno, zvlášť my ženy.
Je mi to líto! ~6~
A taky tyhle úvahy ve mě vzbuzují strach o moji maminku.. Těch pár měsíců v důchodu už si zvykla, je spokojená, je velice obětavá, víc o to, že teď prostě může; ona je můj poklad a je první, komu chci říct, co se děje, sdílíme spolu hodně; ale v poslední době si uvědomuji věk a jistá omezení a občas jsou chvíle, kdy na ni dávám větší pozor než na prcka :) Zdatně s námi dobíhala autobus, vydala se na velkou procházku, chodí od nás za tmy - pořád hrdinka!
Nevím, co ví Lassie, ale já vím, že rodina je důležitá, chápu, jak to píšeš, že chybí ty společné prožitky, je pěkné, že na ni stále myslíš (nikdy nezmizí zcela že). Máš rodinu a tu sestru. My jsme vždycky byli sami (bez širší rodiny) a jsme pořád. Dnes jsme si dvakrát volaly a taky se viděly, jednou jsem jí řekla, že ji mám ráda, že je pro mne důležitá - když jsem teď tady, s tebou, jsem za to ráda a ona to ví.. A tvoje máma taky!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.