Anni,
nejde...má permanentní pohotovost...spadne server, zkouší opravit na dálku, když nejde, jede...a to jsou ty nejmenší "požáry"...na jeho systému běží některé nemocnice a polikliniky....tam je to dost závažné, když něco nefunguje...nebo třeba systém, podle kterého se oceňují pozemky....tam jde zase o mnohamilionové škody, které by mohly vzniknout...prostě rizika "vypnutí" jsou dost vysoká
.
Nevypíná nikdy. Dovolené bere jako ztrátu času....nepracovat o víkendu je pro něj nevyužití času, kdy mu někdo nevolá...
Nebývalo to...když byla krize, dostali jsme se do stavu, že jsme sotva zaplatili hypotéku, bylo to dost o nervy, protože pracoval víc, než kdy jindy, ale za práci nedostával zaplaceno....ale neudělat tu práci, tak neměl ani šanci, že mu někdo zaplatí později...takže když pak získal ty současné zákazníky, nechce dopustit, aby o ně přišel...právě i proto, že já nás prostě neuživím
.
A já sice vím, o co ve firmě jde, ale jeho hlavu jaksi nemám
. Kdysi jsem s ním chtěla dělat v jedné firmě, přišlo mi to fajn....on odmítal...dneska už by třeba chtěl, ale vlastně není jak...jediné, co bych mohla dělat, je ta účtařina...a to je fakt jedna z posledních věcí, do kterých bych se hrnula, už jen proto, že by mě to odsoudilo být zase sama....iluze o tom, že by při té práci se mnou komunikoval, si už nedělám
.