| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,
ano-rýmuje a trochu kašle.~:(
Volala jsem do školky, že přijde až ve čtvrtek-na jeden den. To tam mají ten test školní zralosti a to jsem zvědavá...~5~
V pátek jsou prázdniny a v úterý pak zápisy do škol..
Myslím si, že kdyby šel teď do školky a venku tam lítal nejméně hodinu ve sněhu,
tak by total zalehl..Takhle ho držím v klídku a uvidíme, no...~d~

CoMo: M. byl tak trochu jiná liga...Už ve 2 uměl abecedu...Ve 3 už psal..
Tomášek zná ve 3 a půl snad jen O a A. a sotva nakreslí sluníčko :-) Co díte to origoš..
T. špatně mluví..Je pravda, že ve větách, ale do 5ti dnes doktoři odmítají posílat na logopedii. Prostě jim nechávají volný vývoj-každý má to jiné tempo a to i na řeč...Takže T. pusu nezastaví, ale né každý mu rozumí.
Já ale vím, že prostě do 6ti je dlouhá doba a za tu dobu děti opravdu
zázračně pokrokově skáčou ve všem..Takže o odkladu zatím nepřemýšlím ani u jednoho.
Jinak Martínek je ve školce snad 2. nejmenší..(mezi kluky). Má tam i šestileté.. (prostě ti odkladáři)..
No a i na logopedii mi říkala, že bude mít nevýhodu ve škole, že bude z těch nejmladších... (červencový)..ve škole.
A když tam bude hafo dětí-co měli odklad..Tak fakt bude nejmladší a možná i nejmenší...
Já ale kvůli tomu odklad dávat nechci...Otloukánek......No, uvidíme~:(. Vím, že i my měli (za mě) ve třídě malé kluky.. Ale nikdo jim neubližoval~6~.
Ve školce ty problémy nemá, že by mu ti velcí ubližovali.............
Ony si děti vždy něco najdou.. Ten má brýle, ten je malý, ten má odstáté uši, ten má obr nos.. atd. ~:(~d~
A tak ať je dítě jaké je.. Asi záleží hlavně na povahách všech i jeho samotného...~d~
To soustředění-ano, to je velký důvod k odkladu. To by se tomu klukovi fakt nedařilo.
Ve školce je také jedna holčička hyperaktivní a bude mít kvůli tomu také odklad.
Nevydrží u jedné věci ani 5 minut.. Natož pak vyučovací hodinu? To opravdu nejde..
Jinak k té mluvě Pepči. Uvidíš, že ve školce se dost rozhovoří. Znám holku s M. stejně starou.. Ta do 4 jen zdravila a máma, táta. A teď byla normálně u zápisu a pusu nezastaví.
Jen chodí také na logopedii, protože zaměnuje písmenka.
Do školy to prý problém není... Jim stačí oznámit, že dítě navštěvuje logo.
Však uvidíš, toto je opravdu volba každého rodiče.. Ale myslím, že Pepča fakt vše dožene a i předžene. A na netrpělivost má Pepča ve svém věku fakt ještě nárok~;)~6~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.