Ahoj holky,
CoMo, neboj, žiju, i dkyž to tak chvílema nevypadá
děti jsou ve školce, huráááááááááááááááááááááááááááá, hurááááááááááááááááá, HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... ráno jsem je i nakrmila, oblékla, vyčistila jim zuby - jen aby bylo vše rychleji a UŽ BYLI PRYČ
ty 2 měsíce s nima doma byl fakt očistec...
večer sice scéna, že nikam nejdou, ale ráno už bez keců šli... a předháněli se, kdo tam bude první (zatim v autě, vezl je tam Petr...).. to je výhoda Petrových nočních - akorát přijíždí, když odcházuíme, tudíž já nikam nejdu, jen vypravuji, předám a "když to dobře dopadne), tak šupky dupky do hajan
Jíťo, snad se vykurýrujete všichni co nejdřív!! já taky mám rýmu, ale myslím si, že jí mám "psychickou" - únavovou... nějak se mi nedařilo spát o víkendu, z Pá na So 5h s přerušením na mléko a ze So na Ne - hodina (od 8 do 9 ráno
) a pak jsem vyuhla na asi 2h na gauči odpoledne... no ještě že tu máme z toho víkendu Colu, jinak bych asi chcípla v houští
CoMo - taky nějak v hlouby duše uvažuji o odkladu pro Denndu, ale uvidíme, co bude... konečně se naučil říkal ČOKOLÁDA místo TOČOLÁDA
a Ellí jsem vysvětlila konečně, že se říká PTÁČEK místo TÁPČEK
každopádně Dennda a soustředění se na věc, která mu je nepříjmená (učení, úklid, ..) - příšerný, u společenské hry vydrží max 5 minut a i tak ho tam musím držet... jooo ale když přes náš zákaz vleze k PC nebo nám šlohne telefon, to se soustředí třeba hodinu naprosto v pohodě
no a já mám relativně dopracováno, tak se jdu vrhnout na domácnost... mládě spí, ta toho využiju :)