Jíťo, díky za to info o Betaglucanu. Upřímně řečeno také tuším, že toho plácáme hrozně moc najednou, ale když já se taak bojím něco vysadit, při téhle kombinaci už drží 3 měsíce ve školce, což považuji za zázrak. Kamarádka, co má stejně starou holčičku, je zdravotní sestra, malá má také Ribomunyl a další preparáty na imunitu, ona to dost rozebírala s imunoložkou a prý je Ribomunyl poměrně slabý oproti jiným imunopreparátům... Nevím, jen žiji v hrůze, že mlaďas najede do starých kolejí a bude věčně na hromadě, tak do toho teď "nešťourám".
Ale fakt je, že mně homeopatička před týdnem na kontrole řekla, že by vysadila úplně vše, co dlabu - hlívy, rakytníky, Vilcacoru atd. atd., že bych teď potřebovala nejdříve pořádně pročistit - díky lékům mám docela rozhašená játra a ledviny. Jenže já se bojím, než jsem nasadila do boje ty doplňky, tak jsem 3 měsíce byla téměř nepřetržitě nemocná. Omlouvám se za to plevelení.
Naďo, ten váš výlet bude bezva!
A naprosto chápu, také bych chtěla strávit víkend spaním.
Jo, našla jsem při debordelizování návod k jedné LPS-hře, mohu ti ho poslat, ale nejspíš jste si poradily i bez něj? a Týnka je pašák!
Lucko, to se mi ulevilo, že ti není nic vážného. A to reflux způsobuje takové problémy - i ty střevní? Tak se drž, snad ti léky umožní jíst normálně, neumím si představit, že při své postavě ještě navíc nejíš.
Jíťo, no to je síla, já myslela, že na školy nával není a hlavně, že už si vybírat můžeš bez ohledu na spádovost.
Za Šárky jsme si tedy mohli vybrat libovolnou školu a myslela jsem, že to je normál. Tak snad to nakonec půjde ukecat.
CoMo, to je dobře, že už je líp. A se sušičkou - já jsem tedy nějaká natvrdlá, ale vzdala jsem to - jak jsem po sušce toužila a byla šťastná, že ji mám, tak ji nakonec používám jen na ručníky, velké "nechoulostivé" kusy prádla a trička, která jsou dost velká a nejsou nijak luxusní. Tudíž k manžově nadšení jsou u nás nadále věčně sušáky plné prádla. Dost věcí se mi na začátku zcvrklo a kromě toho je většina prádla trochu vlhká, tudíž ho po složení nechávám někde položené, aby doschlo, než to uklidím do skříně. Nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu. Jakou máš značku? Já bych opatrně zkoušela a uvidíš, snad budete kámošky.
Jani, také jsi mne pobavila - imunita že dozrává v 5 letech? Já bych řekla tak v 7 - 8 podle Šárky, známých v okolí i doktorů. Ale prima, že už můžete do školky.
O odkladu školy nedávno začala kamarádka se stejně starým dítkem, to jsem na ni zírala, co to řeší, to je fak ještě hoooodně předčasné posuzovat, naše děti budou sice mezi nejmladšími, ale jak budou zralé, se uvidí. Já jsem srpnová, manža také a ani jeden jsme neměli se školou žádný prolém. A s mluvením to má Jitka pravdu, do 5 let to nikdo neřeší. Ten náš kluk nezavře pusu od rána do večera, jen leckterým slovům rozumím jen já, ale vidím, že dělá pokroky i z hodiny na hodinu. Jen ségře přestal říkal "Hárko" (neumí "s" a "š" a říká jí "Tráko", čemuž nerozumím, tam je ten posun jaksi opačný.