| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak dostat na zadek-za penízky~:-D. Ano, k tomu se chystám jako další krok!~;)
Díky za utvrzení.~R^
Ono schovat kasičku-to taky ano, ale časem by se zase musela vyndat..~d~
No, co vám budu povídat. Penízky zavedli jejich prarodiče-svátky, narozky, operace-statečnost, apod...
A M. si opravdu šetří a T. časem, že chce také kasičku.. JÁ CHCI TAKY-JE U NÁS SNAD NEJPOUŽÍVANĚJŠÍ VĚTA~q~
M. si to poctivě i sčítá a pamatuje si, že když tam měl 310 a dostal nedávno 20, že už má 330.. No, tak asi tak.
Zkusím nejdřív na ten zadek-čekám na další příležitost...kéž by už nenastala.
Jinak oni mají ty kasičky, že jinak než stolním nožem do dírky-se prašulky nevysypou...
A tak nějaké jsem si vydolovala od Tomáška, ale pak už na to nemám a vzdávám~l~.

Luc: ach jo..na zádech? Tak to nevím~Rv. To bych řešila jen tak, že by mi to musel namazat Petr. Držím palce-je to otrava... Vím-moc dobře.~6~~;((

K snídani kluci ráno pijou mlíko a Granko~d~.
Čaj odmítají. Mlíko strkám na přihřátí do mikrovlnky (nebijte mě~:()...Obě tam jsou na minutu, pak přimíchám lžičku Granka a rovnou pijou...

Sari: 3 měsíce ve školce????????????? To je můj sen a to bych mu nevysadila také nic!!!!!! Krása...~R^

K té mluvě.. Martínkovi Tomášek zásadně říkal: PATIME. No, jsem ráda, že teď to už umí (bez "r") a říká: Matínkuuuu, Matine. Ale slovo TAK, TAKY.. Furt je KAK, KAKY!!!! Ale toto neuměl ani M. asi do 4,5let... Tak jsem klidná...
I teď mi Martin občas zablbne a je to VOTOVO.. Zamračím se a opraví to na HOTOVO....~d~

No a k té družině.. Nemám slov.~:(
Já z toho dnu otevřených dveří došla domů tak otrávená jako dlouho ne...~:(
Tam mi řekli, že ho musím hlásit i na tu spádovou školu, pak to s tou družinou a mé představy byly total v loji... ~n~ No, co můžu. Doba je zlá a budu doufat...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.