Čau ženy :)
Lucko teda držím palce, ať jsi brzy fit!!! Jinak my ranní nápoje řešili s Týnkou do termosky a do rána to vystydlo tak akorát, takže jen nalila, cucla a šla (dodneška snídá jen v neděli, to totiž vstává až na oběd...)
Aničko sníh u nás taky teď už drží, já z toho moc radost nemám - dojíždím, ale děti ano
No a s Pepčou uvidíš, jak to bude. Kamarádky syn furt taky mluvil v heslech a ukazoval, kamarádka prej podívej, bude to pitomeček, Kristýna ve dvou letech přednášela básničky a on jí plácal na písku lopatkou po hlavě a vydával hrdelní zvuky jako vlčí dítě :D a ve čtyřech letech nastal zlom, pusu otevřel a už jí nikdy nezavřel....vystudoval gympl se samejma jedničkama.... Dej mu čas
Jitul s tím přijímáním si to nevymýšlí ředitelé, je to skutečně takhle debilní vyhláška. My také musíme vzít přednostně děti, které k nám spadají, ale tady tolik dětí nejde, to v LN je to horší, ale škola, kam jde Emča je OK a vzali nás hned, i když spadáme jinam. Kromě toho se tu zápisy nekryjí - naštěstí :) U nás kasičky zatím také nejsou, korunky, co dostanou, hlídám já - banka maminka
Jani
to by člověk neřekl, jak je školka užitečná co
Irčo, co říct na to alergo a praní peřin, doktoři si představují, že rodiče, co mají alergické děti, berou 50 měsíčně...
Sari
jj, návod již nepotřebujeme, manžel točil panenkama, když jsem koupila baterky a holky 2 dny v kuse pípaly s hrama, ale bylo hnusně, to zaprvé a zadruhé po dvou dnech byl klid, prostě se nabažily :D Soudruzi z NDR mě teda pobavili
ale chápu to, já teď sušila prádlo všude možně po bytě....hrůza
škoda, že jste se s novou kámoškou více nesžili...soudruzi to prostě asi nevychytali.
My jsme marodi - všichni, mám rýmu, Ema kašel a bere Erdomed, Petrušce roste zub, má bolavý krk a ve středu ji chce doktorka vidět, manža měl virózu - lazaret hadr.
Přeju zdravíčko, já jdu relaxovat, zítra mě čeká pololetní vysvědčení, holky to si neumíte představit ty lejstra, toho je MOŘE!!!! Tak se musím psychicky připravit. Dneska jsem ráno vzala děti k lékaři, pak jsem je předala mamince a mazala do práce a zítra to vidím do půl čtvrtý - ať někdo něco prohodí o učitelkách, co mají houby na práci a ve 12 po obědě jdou domů