| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

angrešt, ujišťuju tě, že moje dítě má ty samé sklony, je to dáno zčásti geneticky (právě ona babička a manžel), a z části apetitem, jí prostě chutná a jí ráda. jela hodně vždycky, i příkrmy. hlídáme to, co to jde, já mám sama 50 kg, ostatní děti jsou štíhlé až hubené, takže to není, že bychom byli živi na knedlíkách, jíme vše, hodně luštěniny, pohanku apod, prostě to hlídáme. pohyb apod je jasný. přesto je dítě oplácané, ne obézní, ale to bříško prostě má. a opravdu stačí 2 týdny u babičky, kdy jí rozhodí zažívání nevhodnou stravou úděsně. to jsou pak 2 kila nahoře hned. to jsou sladké snídaně - babička denně peče, koláče takové ty poctivé ... na večeři babička dělává nejčastěji kaši, je to nejlevnější a nejrychlejší, a bohužel pro tohle dítě to nejhorší, ač babičce vždy dáváme dost peněz na jídlo, holt je toto nejsnazší. vaří na mastném, a to hodně, a hodně solí. babička je opravdu hodně obézní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.