Tak je to otázka míry. V naší rodině není míra překročena, děti sice občas něco dostanou (víc než doma), ale žádná kvanta to nejsou, tak to neřeším. Moje máma navíc dbá, aby to bylo relativně kvalitní, čokolády bez ztužených tuků, atd. Kdyby mi tím ládovala děti od rána do večera, tak bych se asi ozvala.
Mě daleko víc vadí "uplácení" bonbonama ve školkách a školách- tedy - chovej se správně a dělej to a to kvůli tomu, abys dostal bonbon- to mi vadí moc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.