Bezstarostnost mládí byla v něčem hezká, ale taková nenaplněná. Hezké bylo hlavně to, že jsem se mohl toulat. Dneska nemůžu. Ztratil jsem i práci, která pro mne byla skvělá. Na druhou stranu mám život plnější, díky rodině - ženě a dětem. Zdravotně jsem na tom momentálně líp než před deseti roky, píšu nebo chystám se sepsat věci, které bych před deseti roky nedokázal, protože bych na to neměl, musel jsem na to hodně střádat kousek po kousku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.