| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,
gratulka k vysvědčením..určo bylo všude krásné.~;((~R^~x~

Já zatím jen na skok.~:(
Hned jdu psát..
Martínek šel dnes ještě s trochou rýmy do školky, protože tam byl ten test zralosti-do školy.
On byl ale proti ostatním dětem-VELMI ZDRAVÝ...GRRRRRRRR... ~o~
Byla tam i holka na test s horečkou!!! To bych na test s M. nešla! Jak asi s horečkou ona dopadla?????

No, já kvůli tomu, že nebyl úplně o.k. jsem řekla, že jsi ho vezmu už po obědě domů-až prostě po testu..
Učitelka mi ale najednou volala, že se mnou chce ta paní mluvit a tak ať přijdu pro Martínka dřív!!!~l~

No, co vám budu povídat..~:(
Tomášek si mohl jít hrát k dětem-byl velmi pyšný, že je taky ve školce a pochopil to tak, že už tam může chodit každý den~t~

No a já šla o patro výše za tou paní z pedagogicko-psychologické poradny..
Pani mi dala papír s výsledky a začala mluvit..
Prý je to hrozně chytrý kluk, perfektní logické myšlení, matematická představivost, grafomotorika atd. atd.. Vše prý naprosto do školy připraven. I emoční stránka a sociální...A nějaké zrakové a sluchové vnímání také dobré.
ALE CO NEBYLO ZAŠKRTLÉ: všude ANO.. ŘEČ: NE
Ptala se jestli chodí na logopedii a že mi chce říct, že je to moc chytrý a šikovný kluk, že měl ty úkoly prý první hotový,
ale aby kvůli řeči jsme z něj neudělali v 1. třídě outsidera.. Tak říkám: a co tím myslíte??????~:(
A ona, že když děti blbě mluví, tak to pak neumí napsat a že jsou z toho pak velmi špatní žáci..~:(
A já, že mi logopedka řekla, že by jsme to měli do září stihnout... A ona: že je to prostě na nás, že mi to musí říct, protože blbě mluví.~:(

Další věc: doporučení na cvičení.. Nic moc jeho hrubá motorika. Což víme...
Je takový ztuhlý...ve všem..(na kluka).. On bude chodit od pondělí cvičit.. (ráno ve školce a odpoledne po školce-tady v Letňanech-atletická přípravka pro děti 5-7 let.. zvládání koordinace...atd..
Nebude z něj nikdy atlet, ale prý nejvíc ze všech dětí padá, atd.. Takže zlepšit ten pohyb... Stojí to 150,-Kč za 75 minut.. A jsou tam 2 trenéři a každý má na starost 7 dětí.. Tak by se mu měli prý věnovat... ¨
To ale není brzda-jít do školy-jen doporučení se více rozcvičit...
Já tam byla za matku obranářku a řekla, že je možná zbržděný tím, že nosil velmi dlouho celodenně okluzor a byl nucený koukat jen velmi slabým okem a že skoro nic neviděl a tak se stal opatrnějším v pohybu a že nosí i vložky do bot na zakázku a že prostě nemá po nikom z rodiny být nějaký sportovec.. Nad tím mávla rukou, že hlavní je, že bude chodit teda cvičit.. Že ho prý poslala pro tužku ať běží a on prý běžel po špičkách..
Na to jsem jí řekla: po špičkách ho já běhat neznám!!~:-D

Má ale na tom papíru zaškrtnuto, že do školy může. Jen mi chtěla říct to s tou řečí...
Já byla z toho docela vedle, protože tam byla možnost: ano, částečně a ne..
On neměl řeč ani částečně. Prostě NE. Jinak všude velké ANO.
Tak jsem vzala mobil a zavolala logopedce, že mě takto vystrašili a že v úterý je zápis a jestli mu mám dát kvůli tomu odklad, aby nebyl jak ho nazvala: kvůli řeči outsider!??~d~
Bavila jsem se s ní dlouho.. Prostě mi řekla, že tím, že moc zadrhával, tak nelze do něj krutě hustit hned: musíš rychle říkat š, č, ž.. Že se musí zvolna, aby se nám nevrátil ke koktání-že by to pak bylo nevratné a větší problém než umět sykavky. Ty prý prostě jednou umět bude.
A říkala jsem jí-co máme teď od ní za úkoly.. A řekla, že tedy jsem už tu skupinu š, č, ž načali...dobrušuje se L (které já slyším výborně) a minule se dobrušovalo ještě ĎŤŇ (to jsem slyšela dobře), ale minule na logopedii se jí to už líbilo, že to promítl už i do řeči, tak ĎŤŇ dobrý.. Tak se prostě načala pomalu skupina š,č,ž...Nejdřív to prý ale musí slyšet.. (což neslyší)..Jak tu psala Irča.
A pak se může učit to dobře říkat.
Ukončila jsme s ní telefonát tak, že mi řekla, že do září je moře času a že poradny a školy moc straší a zbytečně. Že mi ho do září připraví tak, ABY MU TO NEBRÁNILO VE VZDĚLÁVÁNÍ, ale že ta řeč nebude v září ještě dokonalá. Ale bude na školu připravená.
No a tak toto budu říkat i při zápisu a budu v to věřit. Jsou to ale trápeníčka...~:-D
Zase si říkám, že než začnou psát diktáty: KOČKA VYPILA MLÍČKO... Tak to nebude taky hned v září co začne chodit..... Tak než začnou psát takové věty-tak by to měl umět, ne? Je fakt čas.... ~:(
No, tak s ním k zápisu půjdu-v úterý-na 2 školy. Je fakt moc chytrý.. a šikovný.. (ono se to prý vždy nesnoubí s pohybem) ~t~ No, ale s tou řečí by MOHLO...~:(

Irčo: jaké máte z logo přesně teď úkoly domů??

Marodi, vyzdravte se!!
Já byla naštvaná.. Dala jsem ho jen na chvíli do školky s vyhlídkou, že kvůli testům nestihnout jít ven, ale chyba lávky~q~
Válel se tam nedomaroděný ve sněhu.. dal si čepici pak na topení a rukavice taky...
Jak jsem přišla do školky-tak jsem to tam viděla na tom topení... Odcházeli jsme domů a čepice v čudu. Byly tam jen rukavice~o~
Na jiném topení vidím stejnou čepici, ale nepodepsanou a děsně vytahanou a žmolkovatou..příšernou.. Musel odejít v ní, protože Hynek odešel v čepici Martínka.. Grrrr... Snad nemá vši, když jsem to musela nasadit M. na hlavu~t~
M. se v šatně rozčiloval, že s ním už nebude nikdy kamarádit, že mu ukradl čepici~t~
A že mu jí v pondělí vymění, protože je hezčí ta jeho!!~t~

Luc: výsledky kam bude přijat budou pak na netu.. Týden po zápisech.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.