Tak já s tebou v zásadě souhlasím, je to možná trochu naivní, ale já jsem na začátku psala, že se nesnažím ho před tím úplně ochránit nebo mu v tom zabránit, pouze nastavit nějakou rozumnou míru, aby se z toho nestala závislost a středobod světa...jak jsem taky už psala, tak si nemyslím, že by 13 leté dítě muselo mít nutně svůj počítač (na střední škole už samozřejmě klidně jo...) protože to se pak samozřejmě ten přístup omezuje daleko hůř, než když se musí o něj podělit i s ostatními...Ale my to máme doma tak nastavené, nemáme ani víc televizí, máme jednu dole v obýváku a prostě se dohodneme, ale je pravda, že u nás je většinou puštěná chvilku ráno u snídaně, než jdeme do školky a pak ji většinou pouštíme až večer na zprávy...ale často vidím třeba fotky různých dětských pokojíčků a téměř v každém je na zdi televize, to se mně osobně moc nelíbí, myslím, že zvlášť dokud jsou děti malé, tak má být rodina co nejvíc pohromadě a ne aby byl každý zalezlý v jiném pokoji u televize nebo PC...ale to je čistě můj názor, v podstatě jsem byla takhle i vychovaná, kdybych měla jiné rodiče, třeba bych tu psala něco úplně jiného