Přidat odpověď
Šuplíku, tohle chytání za slovo tu opravdu miluju! Už jsem to níž dovysvětlila, protože jasně, že děti mají větší nárok na třeba koloběžku... ovšem nemyslím si, že jsou na řadě jako první co se týká tabletu, ipodů, telefonů... Ano, holka chce mobil,- máme dohodu, že si půlku našetří z kapesného a druhou doplatíme my. Dotace na kapesné má slušné od babiček, prababičky, tety ze zámoří... má z čeho šetřit. Jasně, nebude to či ono mít jako první ve třídě, ale dočká se. Stejně tak není problém jí pořídit net do mobilu - máme možnost 400MB za 100 Kč, což nic není, ale já to nepotřebuju za důležité, aby ho měla... Narozdíl od nás mají naše děti celý život před sebou, takže nehodlám já s mužem dětičkám ustupovat ve všem (musí zbýt něco i na naše přání) - už tak mají víc než jsme kdy měli my a my jim s radostí dopřáváme a plníme jejich přání... ale má to určité hranice. Znám x dětí, které nemají ani ten svůj PC a jsou na víceletém gymplu a žijí a dokonce jsou i oblíbení... Navíc holka má sklony kvůli hrám na PC... dlabat na ostatní věci, takže to taky nehodlám přiživovat víc než je nutné...
Předchozí