nojo, jenže dle mě i ta matka, která to zas tak moc neřeší, je zodpovědná. to, že s sebou netahám xy věcí na převlečení a občas zapomenu dítěti dát svačinu do školy, neznamená, že nejsem zodpovědná. každá má ty hranice nastavené jinde. já pouštím dceru na kroužek od 2.tř zš, jezdí busem s jedním přestupem. pro nás je to tak ok, pro moji kamarádku jsem vrcholně nezodpovědná, protože ta hodlá děti vozit stejnou trasu ještě ve 4.tř.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.