Jo, mohla jsem se venovat oblibenemu sportu - plavani. To ted prakticky nejde. Mohla jsem se aspon nekdy dosyta vyspat, i pres hromadu nocnich a prescasu jsem nebyla unavena. Mohla jsem vice casu travit s prateli, v prirode a spat pod sirakem, coz me nabijelo zivotni energii. Od narozeni prvniho ditete se citim jako na trati narocnehotmaqgatonu. Nekdy endorfiny, nekdy krizovka, nekdy totklidne klusani...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.