| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jahalo, i takové jsou, to souhlasím.
Nicméně jakožto nelyžařka (tedy nesjezduji, běžkuji a k tomu mi stačí jedna šest let stará funkční větrovka, ta byla drahá, ale sportovní oděv nepočítám) vlastním zimní svrchníky dva: jeden teplý vlněný kabát ke kolenům za 300 korun ze secondhandu, a jeden krátký, avšak teplý vlněný kabát za 300 korun ze secondhandu. Na zimu v mírném pásmu mi obé bohatě stačí a jsem si skoro jistá, že jsem za oba kabáty zaplatila méně, než většina zmíněných žen za svou zimní bundu. ~d~

A mně se to prostě nelíbí a považuji za nevkusné, když padesátiletá žena nosí na hlavě květák, na prstech zlaté prsteny a k tomu lyžařskou bundu, džíny, které jí nesluší a k tomu goretexky za X-tisíc. Stejně, jako kdyby nosila minisukni se síťovanými punčochami nebo tak. Myslím, že od jistého věku prostě vypadá úhledněji a vkusněji jiný druh oblečení.

Nepočítám horalky, či ženy, které jdou za sportem, nebo jsou vyloženě sportovní typy, nebo mají nějaké postižení, nebo jsou opravdu sociálně slabé. Ale těch je mezi těmi vytuněnými superduper bundami a membránovými botami opravdu málo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.