Ve městě či na vesnici vesměs se snažím nevylézat ze dveří domu neupravená... na stranu druhou jsem sportovní typ a tím pádem mi nejvíc vyhovuje sportovní oblečení či sportovně-elegantní oblečení. Klidně nosím celou zimu zimní bundu asi lyžařskou a je mi to zcela jedno, protože na lyže stejně nejezdíme
Za základ beru, že jsem v teple, suchu... obutí většinou nosím pevnou koženou obuv, protože jsem si už dostatečně zničila nohy lodičkami, botaskami...
Stárnu a nehodlám se odrovnávat ještě víc kvůli parádě. Lodičky i vcelku drahé, kostýmky, kabát... mám, ale nosím je jen příležitostně - modlitebna, pracovní příležitosti...
Má móda doma je založená na pohodlnosti, zdravotnosti. Klasické bavlněné tepláky či teplákovou soupravu (čistou, neděravou) považuji za oblečení naprosto v pohodě. Když čekám návštěvu většinou si dám rifle, lepší ohoz... ale když jsme doma sami, tak chodím opravdu v tom, v čem je mi pohodlně a teplo. Nešla bych v teplácích na procházku po městě ani po návsi, ale doma jsem doma...