Ahojky,
chtěla jsem vás dočíst, ale můj stařecký PC asi každou chvilku zkolabuje a internetu se v tomhle počasí asi taky nechce moc běhat
Takže jen vás všechny zdravím a pozdravuji
Marodům přeji brzké uzdravení! Já mám konečně po 3týdnech doma jen jednoho divocha
, které mu je k dobru to, že je to narozdíl od bráchy mazel (holt asi povaha holčiček), ale je taky pěkně vzpupná
V sobotu jsme se odhodlali a vzali děti na sjezdovku! Tady v Mnichovivívh je dětská sníh byl tak jsme vzali boby a lyžičky a pepa lyže (prej ježiš to je divný už ani nevím jak se na tom stojí - to víš x let jezdí na monoski :D )
Tak výsledek je takový, že příště jim půjčím už přeskáče a normální lyže ty lyžičky na botičky jsou na nic. A další poznatek Pepča je posera!!!! Bál se, ale kupodivu asi 3x vyjeli malý vlek (jen to lano jak se chytíš) a sjeli dolu, ale neposlouchá a bojí se sice děti vidí a chtěl by, ale Takže jsem říkala že v jeho případě to bude chtít cizího instruktora, aby se jako předvedl jak je šikovnej. jenže ten náš trouba se bál i bobech jsem ho kousek pustila z kopečka samotnýho a běžela za ním, kdyby nedobrzdil a on ječel!!!!
Za to Kájá? Salámista Pepa ji vytáhl na vleku nahoru prej nic neříkala a sjel dolu a pořád prej nic jen zvedala nožičky (asi aby jeli rychleji a nebo myslela, že má běžky :D) Takže Káju asi naučí lyžovat Pepa a problém s ní nebude, ale Pepča? Dokud neměl Pepa lyže tak odmítal cokoliv dělat, pak teda aspoň trochu, ale nakonec mi pověděl, že Pepa malej jum ne! :D Tak s ním to asi bude těžká práce!
A zrovna bylo pěkně a sníh voněl a já bych jela na lyže!!!!
No tak teda nevím jak to u nás bude, protože my rádi lyžujeme a Pepču bych tipla na míčové hry, atletiku a tak, ale asi je jako já bude se bát rYchlosti takže kolo, lyže asi nebudou jeho oblíbený sport. No budem doufat, že tomu přijde na chuť. Zima a hory je totiž asi jediná dovolená, která nás čeká.
No nic čuby chtěj ven. Karolí chce zase jíst a pračka na mě řve, že je vypraná
Tak jdu, mějte se všechny hezky