| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kdysi jsem v nějaké knížce četla, že někteří lidé svůj život žijí a někteří "jsou žiti". Jsem asi spíš ten první typ, který se snaží svůj život někam aktivně směřovat. Ale jsem smířená s tím, že některé jsou mnou neovlivnitelné a jdou mimo mě. Tak se potom snažím i z negativní situace vytěžit maximum a jít dál. A taky jsem naučila, že když něco nedopadne podle mých představ, nemusím být hned zklamaná, protože to vůbec nemusí být špatně :-) toto poznání je velká úleva. Jakousi nepochopitelnou shodou okolností se mi na opačném konci republiky podařil vystudovat obor, který jsem vždy chtěla, byť jsem původně i přes samé jedničky neměla ani doporučení ke studiu na gymnáziu (nevyhovující kádrový profil rodičů). Ale věci se asi dějí, jak mají, pro další studium mě zachránil člověk, do kterého bych to předem nikdy neřekla. Od střední školy jsem potkala partnerů několik a nelituju ~:-D Dům nemám a ani to do budoucna nevidím ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.