| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mám to stejně.....jakmile si pomyslím, že "dobrý", tak je zle. hodně to je spojený se zdravím, až mi z toho jeden čas opravdu "šibalo" protože to bylo ještě spojený s šikanou v práci, snažila jsem se to řešit atp. a o práci stejně nakonec přišla....a místo odpočinku jsem celou zimu lítala mezi mýma 3 chlapama a rýmičkama a po pohovorech....a vůbec nemám pocit, že do toho ještě stihnu si najít a udržet novo práci

naposledy v pondělí ráno si na školním bruslení zlomil starší syn neštastně holeň. Zatím je v nemocnici, má vysokou sádru (hrozila i operace osteo...něco) a minimálně 6 týdnů ho budu do školy tahat autem jen na vyučování.

a to mám dneska pohovor na místo, kde se případně dělají dlouhé směny...babička se zdravotně zhoršuje a i psychicky....hodně je protivná na děti a nemohu po ní chtít aby denně dojížděla mi vyzvedávat děti (už to je o tom, že nejradši bych jí neobtěžovala vůbec a to jim hodně pomáháme, aby někdo neřekl)a manžel "jak na potvoru" jde nahoru s objemem prací (dalo by se říct karierně, ale on je placen ze zaplacených obchodů), ale tady na maloměstě v chudším regionu a v krizi (z marže skoro nic už nemá jako před r. 2008), taakže se teprve uvidí, jestli nás "uživí". a když se zdrží u zákazníka 150 km daleko tak těžko vyzvedne děti (i když normálně nadstandardně funguje)

lehce hysterický~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.