| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dneska jsem se opět zklamala..... jsem tři týdny bez práce a tak hledám kde se dá. Včera jsem odpovídala na inzerát: přijmeme administrativního pracovníka , podmínky přijetí : výborná znalost německého jazyka, výborná znalost práce na pc, flexibilita, komunikativnost. Minimální středoškolské vzdělání.

Přišla jsem do trochu ušmudlané kanceláře, kde mi vedoucí oznámil, že na mě nemá prakticky moc času, ale že to zmákneme rychle. Polovina pohovoru se vedla v němčině. V češtině se mě zeptal, jestli mám hlídání na dítě a že potřebuje, abych pracovala měsíčně minimálně 200 hodin a za to mi nabízí plat ve výši 9000 Kč čistého.... je to možný ??? Na inzerátu byl uvedený více než dvojnásobný plat a na to mi vedoucí oznámil, že tam něco napsat musel, že tento plat není reálný a že každý někdy lže a že i přesto, že bych chtěla plat který uvedl v inzerátu , který je mimochodem příšerně přemrštěný ~a~ , tak, mě to nijak nepoškodí, a že se mi během deseti dnů ozvou, jestli postupuji do druhého výběrového řízení ....

Asi jsem naivní ale vážně někdo s těmito všemi znalostmi bude dělat 200 hodin za 9.000 kč? ~a~~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.