Mikito, moje řeč!
Ale kdybys mimina narvala do postýlek a staršáka přilepila před TV a vzala si špunty do uší, abys neslyšela řvaní těch mladších, tak by to vydrželo
Já s tebou naprosto souhlasím - v podstatě porovnávám, stírám, otírám, uklízím něco celý den a stejně pořád nemáme naklizeno
.
Já třeba každý ráno luxuju kuchyni, obývák, chodbu a příslušenství - mrňavka se zatím většinově plazí a kdybych to neudělala, bude do 5-ti minut jak prase. Zlatý koberce! na těch tvrdých podlahách se děsně práší!
Máme tady asi nějaký srací komando roztočů, nebo co - to je fakt strašný!
Koupelnu dělám komplet tak 1-2x do týdne, umyvadla a wc mísu každý den...
Vytírám 1x týdně...
Víc nedávám a dávat nehodlám - nejsem otrok.
Teď jsem už skoro 14 dní zavřená s mrňavkou doma a o víkendu se do praní pustil manžel - ne že bysme neměli co na sebe, naopak - máme všichni věcí tak na 3 týdny v pohodě, ale jak byl zvyklý, že vždycky pá a so peru, nějak mu ten plný koš na prádlo přišel nepatřičný.... ale já už na to neměla sílu... (mrňavka měla 4 dny vysoké horečky, 2 noci zvracela, nebylo jí dobře a chtěla se nosit .... no a při pomyšlení, že budu muset dát prádlo do pračky, pak ho vyndat, pověsit, až uschne roztřídit, část složit a část vyžehlit - prostě se tělo bránilo, přidělat si tolik práce
a nedokázala jsem se k tomu přinutit)