| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj
ja tu taky dlouho nebyla. Jak jsem nastoupila po mesici do práce tak toho je dost a znovu se dostavam do ritualu.... hlavne to ranni vstavani, pak z práce bezet do skolky a uklid, vecere, snidane a taaaak. Však to nekteré z vas dobře znají ~t~

Tatovi jsem kupovala čtečku knih (tedy on si kupoval, ale neumi nakupy přes internet, tak jsem to ostaravala ja). To je docela dobra věcička. Docela se mi to zalíbilo, nicmene ja to vůbec nevyužiju. Rano v MHD tak nejak dospavam a odpoledne stejne v metru stojim (ještě nejsem tak stara , aby mne pustili sednout) a doma uz nectu, není kdy nebo pripadne jen Kacence pohádku a to musí byt klasicka knizka. Myslela jsem třeba na ty jooo dojizdejici ci Lucku od Lenulky nebo Sarku. U nas to nemá vyznam, Kuba odmita cist a povinnou cetbu opisuje z internetu.

Jinak Kuba opet psal 100x "budu se chovat slusne".... ja se z nej "picnu".... kde mam to moje hodne zlate dite?~n~~n~~n~

No ja jsem na tom dobře, stále nejim veprove maso, maslo, zadne mlecne vyrobky, nic koreneneho, zadne krupky , brambůrky kafe a taaaak, dietne, ale uz vystrkuju ruzky a dala jsem si včera jen trosku matesy v oleji, taky jsem o vikendu kousla do cokolady.... no ale dobry. Včera jsem byla akutne na ORL.... jsem si v patek zatlačila tyčinkou maz do ucha.... chtěla jsem rychle vystourat vodu z ucha a nejak se to nepovedlo.

Kacka ma rymu, ale uz lepsi nez o vikendu, tak sla do skolky. koncem února mají maskarni, tak bueme prohledávat satnik co by mohla mit a za co pujde.

Tak jdu opet něco delat ~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.