Přidat odpověď
Ahoj holky,
nemám moc sil přispívat... děcka jsou furt doma, nuděj se, kašlou a rýmují... takže v podstatě nic jim není, čekáme na výsledky výtěru u Ellí, jestli sep odařilo streptokoka vyhubit... výslekdy budoui ve čt...
rýmu chytla i Týna, vlezlo jí to dozadu, chrochtá, zvrací z těch hlenů co jí stékají do krku... je protivná, blbě spí... navíc je podezření, že je hluchá, potřebuji aby byla bez rýmy, abysme mohli na vyšetření sluchu... nedaří se už 3 týdny být u ní bez rýmy... jsem ze všeho vyšťavená, otrávená..
v práci prudí, vrátili mi rozbitý auto, mlčeli o tom, teď se to projevilo mnohem větším rozsahem škod a chtějí to hodit na mě... věří klukovi, kterej má papíry 2 měsíce, o autu ví zhruba to, co moje děti, ale on ví, že mi rhnou brzdový destičky... ale to,že mi dajíauto s utrženou nápravou, prasklým pérem, roztrhlou manžetou... z odřeným celým spodkem..ale pozor NIKDO TO NEUDĚLAL... takže nejspíš jednou v noci se auto SAMO rozjelo, vzelo obrovskou rychlostí do velké díry a zase se vrátilo na parkoviště... ale tak co to nehodit na ženskou, že.. na matku na mateřský, o který vědí, že díky zaměstnavateli mi 3 měsíce nechodili žádný peníze...
takže já nějak nemám moc náladu něco psát... chci mít děti bez rýmy, abych už věděla co a jak, jestli tady mluvíme a tišíme děti zcela zbtečně nebo je dítě salámista a hluk ignoruje...
Petr má pocit, že se 3 dětmi budeme mít režim stejný jak ze bezdětna... chtěl by větší auto (což chápu, já taky), nutí mi nějaký hnusný auta a nechce slyšet, že mi ptořebujeme velké auto a ne jen auto, kam se vejdou 3 sedačky do zadu... nehledě na to, že nějak momentálně nevím, kde na něj vzít...
prostě takový blbý období....
Předchozí